luni, 4 iulie 2011

Ultimele încercări de salvare a FCM Oneşti

FCM Oneşti încă mai respiră, dar nu se ştie pentru cât timp. Un om de afaceri din localitate încearcă să resusciteze echipa, dar mai are nevoie de un asociat, care nu e de găsit. Preşedintele grupării de pe malul Trotuşului, Ovidiu Momanu, aşteaptă un răspuns final luni, iar în funcţie de asta va decide soarta FCM Oneşti.

Ovidiu Momanu - preşedinte FCM Oneşti
„A mai rămas o singură variantă, dar după părerea mea cu şanse minime de izbândă. Mi-aş dori să fiu contrazis şi echipa să continue. Există o persoană care ar dori să vină cu jumătate din bugetul echipei şi mai are nevoie de un alt investitor, care nu e de găsit”

În cazul în care nu se va găsi si un alt sprijin, echipa va fi desfiinţată.

Ovidiu Momanu - preşedinte FCM Oneşti
„Dacă nu va găsi asociatul, atunci voi fi obligat să anunţ la Federaţie dezafilierea clubului din toate competiţiile, precum şi radierea asociaţiei sportive la Judecătorie. Nu avem ce face.”

Ovidiu Momanu vrea să îi ajute pe cei de la CS Căiuţi, pentru ca suporterii de pe malul Trotuşului să nu rămână fără fotbal.

Ovidiu Momanu - preşedinte FCM Oneşti
„Dacă cei de la CS Căiuţi vor jucători de la noi, nu e nicio problemă. Chiar mi-aş dori ca microbiştii din Oneşti să aibă o echipă, fie că e de la Căiuţi sau fie că e din Oneşti”

Un răspuns final în ceea ce priveşte soarta FCM Oneşti îl vom afla luni, în Prelungiri, de la 18.00, atunci când va fi anuntata decizia potenţialului investitor în ceea ce priveşte preluarea echipei de Liga a III-a.

1TV Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu