miercuri, 8 iunie 2011

FCM Oneşti – CSM Paşcani 2 – 2 (1 – 1), în Liga a III-a de fotbal

În ultimul meci din campionatul de fotbal al Ligii a III-a, FCM Onești a remizat pe teren propriu, 2 – 2 (la pauză 1 – 1), cu CSM Pașcani, într-o partidă în care gazdele s-au evidențiat mai ales în partea a doua a întâlnirii.
În prima repriză, meciul a fost unul echilibrat, în care Pântea (minutul 17) a deschis scorul pentru gazde, însă Bucovanu a egalat 3 minute mai târziu.
„Am avut ocazii foarte multe, dar prima repriză a fost una echilibrată”, a apreciat Giani Florian, antrenorul de la FCM Onești. În repriza secundă, oneștenii au trecut la cârma jocului, însă tot oaspeții au marcat primii, prin Știubei (49), iar FCM Onești a reușit să egaleze abia în minutul 71, prin Tofan, din penalty.

„Am avut și două bare, și două situații în care am scăpat singuri cu portarul lor – ne-a mai spus antrenorul Giani Florian. În a doua repriză, meciul a fost la discreția noastră, chiar dacă nu am învins. A fost un meci bun, poate cel mai bun din acest campionat. Toată lumea a apreciat calitatea jocului. Au fost și greșeli de arbitraj, multe dintre ele de ordin tehnic. Am fost stopați din drumul spre gol de două ori, în mod eronat, însă nu cred că rezultatul a fost influențat în mod decisiv de arbitraj. Nu trebuie uitat că Pașcaniul nu e o echipă slabă, ci o formație de Locul 4 în clasament”.
FCM Onești s-a clasat pe Locul 9 în serie, cu 32 de puncte (9 victorii, 5 egaluri și 12 înfrângeri). După ultimul meci disputat în campionat, jucătorii nu vor intra încă în vacanță, ci vor mai avea o întâlnire, zilele acestea, cu staff-ul tehnic al clubului și cu acționarii, în cadrul unei mese festive oferite de finanțatori. Pe de altă parte, acționarii vor lua, tot zilele acestea, o decizie legată de continuarea sau nu a finanțării echipei în sezonul următor.
„Sperăm ca drumul să continue – ne-a spus Giani Florian. Sperăm ca oamenii care investesc în fotbalul oneștean să continue să o facă”. După ultima întâlnire dintre fotbaliști și conducerea clubului, jucătorii vor intra în vacanță și vor reveni abia la sfârșitul lui iulie, dacă acționarii vor decide să finanțeze în continuare echipa de Liga a III-a.

Până atunci, fotbalul continuă la FCM Onești, cu turneul zonal al juniorilor C (7 – 10 iunie) și Cupa Axa Security, turneul pentru copii, din perioada 13 – 15 iunie.

Ora 25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu