luni, 20 iunie 2011

CALAUL FOTBALULUI ONESTEAN


O să mai avem fotbal la CSS, unde sunt mai multe echipe”, a spus primarul Emil Lemnaru (foto), care a arătat şi faptul că în fotbalul din România sunt şi multe scandaluri, motiv pentru care oneştenii ar trebui să se orienteze către alte campionate, în opinia edilului-şef. “O supapă bună ar fi meciurile din Champions League”, a îndemnat acesta conform Ora 25

Stau si ma intreb: cat de DOBITOC poti sa fii ca sa declari ca disparitia unei echipe de seniori, singura care reprezenta orasul la nivel divizionar, poate fi suplinita prin niste grupe de juniori de la Clubul Sportiv Scolar, (juniori care atunci cand vor ajunge la varsta senioratului, in mod evident vor pleca spre alte zari) si sa-i indemni pe suporterii fotbalului onestean sa se orienteze spre alte campionate si spre Liga Campionilor??? Asta ca sa nu mai spun ca, in prostia sa, indrazneste sa le dea sfaturi celor pe care nu-i intelege, in speta suporterii FCM Onesti!

Acesta este Emil Lemnaru, un IMBECIL care refuza sa inteleaga ca, in calitate de primar, chiar daca nu agreaza un anumit sport, trebuie sa respecte dorintele onestenilor, nu sa-i oblige pe acestia sa se conformeze propriilor puncte de vedere!

Dar probabil am pretentii prea mari de la un individ de cea mai joasa speta, asa cum este Lemnaru, care a asistat nepasator in anii sai de mandat la distrugerea industriei si economiei onestene, preferand sa ramana loial intereselor de partid, multumit fiind ca din salariul de primar a "reusit" sa isi ridice o vila in Canada!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu