joi, 9 iunie 2011

ADIO FCM Onesti !!! Consiliul Local Onesti nu a avut 15.000 de lei pentru ca echipa sa nu se desfiinteze !

Acționarii echipei FCM Onești s-au retras, condiții în care echipa e ca si desfiintata. Mai trebuie trimis un fax la Federație pentrua a anunța retragrea echipei din campionatul ligii a III-a, după ce Consiliul Local nu s-a arătat interesat de soarta formației nici în cel de-al 12-lea ceas. Președintele clubului, Ovidiu Momanu, speră, ca printr-o minune, să apară investitorii care să preia echipa gratis, dar sansele sunt minime. În caz contrar, după an și jumătate de fotbal, Oneștiul va deveni, din nou, anonim în lumea sportului rege. De 15.000 de lei era nevoie din partea aleșilor locali de pe malul Trotușului pentru ca activitatea echipei FCM Onești să continue, dar nu s-a dorit. În schimb, Consliul Local Onești cheltuie de aproape cinci ori mai mult pentru întreținerea stadioanelor-muzee pe care nu joacă nimeni.


Ovidiu Momanu – presedinte FCM Onesti

” Am luat hotărârea definitivă și irevocabilă împreună cu domnul Alexa, acționarul majoritar, să ne retragem, indiferent de orice s-ar mai întâmpla. Nu mai contiunăm. Ne-am retras .Îi lăsăm pe alții să sprijine echipa. Îi încurăjăm, încă de pe acum, dar dacă nu ne vor veni înlocuitori, echipa se va desființa. Fără bani nu se poate.”


Termen de o lună ca echipa să fie salvată.

Ovidiu Momanu – presedinte FCM Onesti’

“În condițiile în care până la sfârșitul lunii nu vine niciun investitor la echipă, jucătorii vor fi liberi sa plece unde doresc, iar până pe 15 iulie avem termen sa anuntam Federația Română de Fotbal cu privire la desființarea echipei. Am sprijinit echipa un an și jumătate în care am trecut de la extaz la agonie și invers, dar nu mai putem continua”.


Un exemplu că se poate

Ovidiu Momanu – presedinte FCM Onesti

“Domnul Alexa e din București și a ajutat fotbalul din Onești, dar cei din Onești nu l-au ajutat. Incheiem acest capitol, atât liga a III-a, cât și la juniori, cu părere de rău. Am dat exemplu că se poate face ceva în Onești, dacă se vrea.”


Finațatorii echipei au susținut financiar și faza zonală a juniorilior, după ce tineriii fotbaliști de la “E” au câștigat titlul de campioni ai județului, iar interesul autorităților locale față de copiii Oneștiul a fost la fel ca și cel pentru echipa de liga a III-a. Săptămâna viitoare, se va organiza și Cupa Axa la fotbal juvenil destinată copiilor din toate școlile. Va fi ultima competiție organizată de acționarii de la FCM Onești.

Prelungiri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu