sâmbătă, 28 mai 2011

Rapid Suceava - FCM Oneşti: 0-3


O echipa hilara, o banca tehnica descoperita la toate capitolele, o conducere administrativa ce sparge seminte sub termopanele tribunei oficiale si 11 purtatori ilegali de tricou si legitimatie de fotbalist.

Cu o asemenea imagine au ramas putinii spectatori prezenti, vineri dupa amiaza, pe stadionul Areni, la ultimul meci disputat de Rapid Cfr Suceava in fata propriilor suporteri in actualul sezon al Ligii a 3-a.

Dupa cea mai slaba prestatie din mandatul lui Ioan Radu, gruparea “ceferista” a pierdut, cu scorul de 0-3 (0-1), in fata celor de la FCM Onesti, intr-un joc contand pentru penultima etapa a campionatului.

Colege de suferinta in jumatatea inferioara a clasamentului, cele doua formatii si-au impartit ocaziile in debutul meciului, cand Zaremba si Spatar, respectiv Talpan si-au incercat fara niciun sort de izbanda tirul asupra portii adverse. Impulsionati de venirea lui Giani Florian pe banca tehnica, oaspetii au deschis scorul pe Areni in minutul 24, cand Chirila a marcat dintr-o lovitura libera de la 25 de metri, la care goalkeeperul Pascal nu a putut decat sa devieze mingea in plasa laterala din interiorul portii. Aflati inca sub spectrul retrogradarii, rapidistii au fortat egalarea spre finalul primei reprize, dar executiile lui Vaida si Corban au ocolit tinta si FCM Onesti intra cu un avantaj de un gol la pauza, scor 1-0.


Ioan Radu a schimbat partitura la cabine. Zaremba a ramas la dusuri, inlocuit de Barbir, Plamada a urcat in compartimentul median, iar Ghiviziu a coborat in banda dreapta. Fara niciun rezultat insa, primele sanse de gol ale partii secunde apartinand tot oaspetilor, astfel ca, in primul sfert de ora de la reluarea jocului, bara si portarul Pascal i-au salvat pe “alb-visinii” de la primirea unui nou gol la ocaziile semnate de Chirila si Corman. De partea cealalta, echipa suceveana s-a incapatanat sa arunce in continuare toate baloane spre atacantul Liutec, anihilat insa usor de o aparare supraaglomerata a onestenilor, condusa excelent din teren de falticeneanul Florin Ailenei. In acest context, singura oportunitate de egalare a “ceferistilor” a aparut in minutul 70, cand Golofca a sutat peste buturile adverse din marginea careului. Peste alte patru minute, zarurile aveau sa fie aruncate pe Areni.

Pantea a scapat pe un contraatac fulger al oaspetilor, Pascal l-a agatat la 17 metri, in postura de ultim aparator, iar in lipsa unui portar de rezerva, rapidistii se vedeau nevoiti sa continue meciul cu un jucator de camp intre buturi. Devenit goalkeeper de circumstanta, Breniuc a scapat mingea printre degete la lovitura libera executata de Huiban si banca tehnica a onestenilor exulta de bucurie la 2-0.


Cu un dublu handicap pe o tabela de marcaj ramasa in berna si un om in minus pe teren, trupa lui Ioan Radu s-a apropiat cu greu de careul advers, singurul lucru care a mai trezit audienta de pe Areni fiind urletul de durere scos de Ghiviziu, urcat direct in ambulanta dupa un fault grosolan savarsit asupra sa in minutul 85. Peste doar trei minute, “feroviarii” au avut sansa golului de onoare, dar lovitura libera executata de Corban a trecut la o palma de transversala portii bacauane. FCM Onesti a pus bomboana pe coliva gazdelor in ultimul minut al timpului regulamentar, cand nou-intratul Sava a gafat in centrul defensivei, mingea a ajuns la Pantea si varful oaspetilor a inchis partida la 0-3 cu un sut la coltul lung.

GazetaSV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu