sâmbătă, 28 mai 2011

Infrangere in ultima reprezentatie de pe teren propriu a sezonului

Rapid CFR Suceava a suferit astazi la ultima reprezentatie in fata propriilor suporteri o infrangere categorica in fata celor de la FCM Onesti. Dupa un inceput echilibrat de partida oaspetii au trecut in avantaj in minutul 25, Chirila l-a invins pe Pascal cu un sut bine plasat din lovitura libera de la 18 metri si cu tot forcingul din finalul primei reprize a lui Golofca & co, scorul la pauza a fost 0 - 1. Repriza secuda a debutat cu o usoara dominare a elevilor lui Giani Florian, la 9 minute de la reluare Corman a scapat in careu singur cu Pascal dar sutul acestuia a fost parat de portarul sucevean.

Breniuc goolkeper de conjunctura.

Desi in pauza competitionala s-a facut de catre stafful bancii tehnice o selectie minutioasa pentru a se gasi un portar care sa fie rezerva lui Pascal formatia suceveana a fost nevoita in mai multe randuri sa se prezine la meciuri, chiar si la cele de pe teren propriu fara un astfel de jucator. Asa s-a intamplat si in partida de astazi, in minutul 71 Pantea a luat o actiune pe cont propriu si a fost oprit prin fault la 16 metri din pozitia de ultim aparator de catre Pascal iar portartul sucevean a fost eliminat corect de catre centralul Lungu Valentin. Locul lui Pascal in poarta formatiei Rapid CFR Suceava a fost luat de catre fundasul central Breniuc iar din lovitura libera rezultata Huiban a majorat scorul la 0 - 2 cu toata opozitia lui Breniuc.

10 minute mai tarziu la un contact in jumatatea formatiei Rapid CFR intre Ghivziu si Chirila, fundasul sucevean a ramas intins pe teren, acesta accidentandu-se foarte grav, doctorul formatiei acordandu-i ingrijiri medicale minute bune in afara terenului si pana la urma a fost necesara interventia ambulantei pentru a fi transportat la spitalul judetean. Cu un om in minus pe teren elevii lui Ioan Radu au incercat din rasputeri sa reduca din diferenta dar sarjele lui Gologca si Plamada nu au avut nici un rezultat, cei care au reusit sa mai puncteze o data au fost tot onestenii prin Pantea care a stabilit scorul final la 0 - 3.

Dupa aceast ainfrangere Rapid CFR Suceava a cazut pana pe locul 12 in clasamentul ligii a III-a, avand totusi 4 puncte peste formatia CSM Focsani formatie aflata pe locul 13, loc retrogradabil, pentru suceveni urmeaza saptamana viitoare o partida in deplasare pe terenul celor de la CS Panciu.

SuceavaSport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu