duminică, 22 mai 2011

Nori negri la FCM Oneşti

FCM Oneşti nu a reuşit decât un egal cu CSM Focşani, 1 – 1, şi norii negri au venit din nou deasupra jucătorilor şi staff-ului tehnic de pe malul Trotuşului. Preşedintele Ovidiu Momanu nu ştie ce să mai înţeleagă din ceea ce se întâmplă la echipă şi lasă decizia finală pe mâna acţionarilor, care vor hotărâ dacă Oneştiul mai joacă ultimele două etape.

CSM Focşaniul a mers la Oneşti cu sabia deasupra capului, dar nici echipa lui Florin Pavel nu era într-o situaţie mai bună, după ce la începutul săptămânii s-a pus din problema desfiinţării. Lucrurile nu au mers deloc bine şi începutul de meci a adus golul oaspeţilor, reuşit de Şonţu. Gazdele au egalat în finalul repizei, prin Tofan, din penalty.

Ovidiu Momanu - presedinte FCM Onesti

„Nu are sens să comentez prea mult. E clar că atât putem şi că suntem o echipă de neprofesinişti. Încep să înţeleg că vina îi aparţine în cea mai mare măsură antrenorului. Nu e posibil să avem o asemenea evoluţie. Dacă jucătorii nu mai vor să joace fotbal, mai degrabă să plece. Nu are sens să ne prefacem că vrem perfomanţă.”


FCM Oneşti are un avans de patru puncte faţă de CSM Focsani, echipa de pe 13, dar mai are două meciuri grele, cu Rapid Suceava în deplasare si cu CSM Paşcani pe teren propriu. Meciuri pe care nu se ştie dacă le va mai juca.

Ovidiu Momanu - presedinte FCM Onesti

„Eu nu mai spun nimic, acţionarii vor decide facă mai merită să cheltuim bani pentru ultimele două etape. Poate e mai bine să înţelegem că nu avem valoare de Liga a III-a şi să mergem în Liga a IV-a, unde să facem o echipă competitivă, din jucători autohtoni.”


1TV Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu