sâmbătă, 21 mai 2011

Juniorii de la FCM Onești, campioni ai județului Bacău pentru a doua oară consecutiv!


Cu 18 victorii, două egaluri și nicio înfrângere, juniorii C de la FCM Onești au terminat pe Locul I în seria lor, devenind campionii județului pentru al doilea an consecutiv. În ultimul meci, FCM Onești a învins cu 4 – 1 pe CSȘ Onești, în derby-ul local, prin golurile marcate de Vlad Răican (2), Valentin Geană și Eduard Benedic. Pe parcursul celor 20 de etape de campionat, FCM Onești a avut un lot alcătuit din Daniel Sitaru și Răzvan Lupu (portari), Cosmin Brănici, Andrei Dobrea, Sergiu Generalu, Dragoș Ardeleanu și Cristian Jitărel (fundași), Vlad Răican, Mihai Toader, Remus Vernica, Andrei Goanță, Radu Munteanu și Răzvan Răducanu (mijlocași), Valentin Geană, Eduard Benedic și Ovidiu Butucaru (atacanți). Principalii golgheteri au fost Vlad Răican și Eduard Benedic. Jucătorii au 13 – 14 ani și sunt nu doar din Onești, ci și din Târgu Trotuș, Cașin, Mănăstirea Cașin și alte comune din preajma municipiului.

„Performanța lor e una de apreciat, mai ales că ei sunt pentru a doua oară campioni în județ”, ne-a spus Petre Anton, antrenorul echipei de juniori C de la FCM Onești. „Prestația lor e foarte apreciată în cadrul clubului nostru”, ne-a precizat și Iulian Popa, directorul sportiv de la FCM Onești, care ne-a mai spus că 3 dintre jucătorii oneșteni au fost selectați și pentru echipa Moldovei, ce va activa în campionatul pe regiuni.
„Va fi o experiență în plus pentru ei, dar la un nivel mai mare”, a mai apreciat Iulian Popa. La rândul său, președintele clubului, Ovidiu Momanu, a susținut că s-a făcut o bună investiție în acești copii. „Dorim să dăm fotbalului mare un produs cu marca Onești”, a susținut președintele de la FCM Onești. Însă nu doar conducerea tehnică a echipei a apreciat performanța juniorilor, ci și acționarii clubului.

„În mod cert, a meritat investiția făcută în acești copii – ne-a declarat Laurențiu Neghină, patronul de la Nevila, unul dintre acționarii de la FCM Onești. O să mergem cu ei în continuare, indiferent ce se întâmplă. La fel ca și anul trecut, mă așteptam la rezultate bune din partea lor. Voi fi alături de ei, ca aceste talente să nu se piardă, pentru că ar fi păcat. Eu îi voi sprijini în continuare, alături de ceilalți acționari”.
Alături de campioane din alte 3 județe, juniorii C de la FCM Onești vor participa la turneul zonal, care va avea loc în perioada 5 – 10 iunie, tragerea la sorți fiind programată pentru 23 mai.

Ora 25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu