marți, 26 aprilie 2011

FCM Oneşti – SCM Petrotub Roman 0 –1 (0 – 0), în Liga a III-a de fotbal

Echipa de Liga a III-a FCM Onești a suferit un eșec pe teren propriu, în ultima etapă, pierzând în fața formației SCM Petrotub Roman, cu 1 – 0, gol marcat în minutul 60, din penalti. Oneștenii au întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați, însă meciul a fost unul destul de echilibrat. „A fost o echipă așezată și experimentată, cu media de vârstă de peste 28 de ani, fapt care s-a simțit și în teren – a apreciat antrenorul de la FCM Onești, Florin Pavel. Dar nu cred că meritam să pierdem. Am avut și noi ocazii”. Oficialii de la FCM Onești au susținut că acea lovitură de la 11 metri a fost o invenție a arbitrilor, care au avantajat clar echipa din Roman, în timp ce gazdele au cerut și ele un penalti, care, însă, nu a mai fost acordat.

„A fost un 11 metri inventat – ne-a spus Florin Pavel, antrenorul de la FCM Onești. N-am înțeles atitudinea arbitrilor, dar toți s-au blocat când au acordat penalti; până și adversarii noștri s-au mirat că au obținut 11 metri. Am avut și noi un penalti, care a fost clar, dar lor le-au dat, iar nouă nu. Sper să fie o greșeală de arbitru, și nu lucruri necurate la mijloc”. Cam același lucru a susținut și Ovidiu Momanu, președintele de la FCM Onești. „Domnul arbitru a inventat pur și simplu un penalti pentru Roman – a susținut Momanu. Nu a fost nimic, dar dumnealui a vrut cu tot dinadinsul să câștige Romanul. Noi am avut unul foarte clar, dar pe al nostru nu l-a văzut”. Totuși, antrenorul Florin Pavel spune că trebuie uitat cât mai repede acest meci, pentru ca jucătorii să se poată concentra asupra partidei din etapa viitoare, tot acasă, cu CS Panciu.

„Am pierdut 3 puncte acum și suntem obligați să batem etapa viitoare, acasă”, ne-a mai spus Pavel. FCM Onești se menține tot pe Locul 6, cu 27 de puncte, iar CS Panciu se află pe Locul 13, cu 18 puncte.

(Ora 25)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu