sâmbătă, 28 ianuarie 2012

FCM Bacau – Dinamo II Bucuresti 3-0

Victorie cu 3 la 0 în primul amical al iernii pentru FCM Bacău în disputa cu Dinamo II Bucureşti. FCM Bacău a deschis scorul prin Curiliuc, jucător curtat de Dinamo Bucuresti, iar Eudean a majorat diferenţa din lovitură liberă stabilind scorul primei reprize. Rezultatul final a fost stabilit de Marius Doboş.

Meciul s-a jucat pe terenul “CSM” din Oneşti,iar la meci a asistat si gospodarul nr. 1 al Onestiului – Emil Lemnaru-care in ultimul timp se comporta de parca ar fi fost lovit in cap cu o piatra.
In 2011, nu vroia sa uada de fotbal, acum, in 2012, an electoral, sta ingheata pe marginea terenului uitandu-se la 22 de prosti care alearga dupa o minge, dupa cum o spunea chiar in anul ce a trecut.

Cine stie ce s-a intanmplat cu domnul Lemnaru, dar sper, si mai ales onestenii, ca “lovitura la cap”, sa tina mult de acum inainte, nu doar pana in iunie sau noiembrie.
Cat despre meci, nea Ghita Poenaru, asa cum il cunsoc cei care iubesc echipa, si nu pe patronul lui:
„Un meci bun disputat pe un teren excelent pentrubun timpul la care s-a jucat, şi o victorie meritată. Partida a avut un ritm alert şi băieţii au răspuns la toate indicaţiile ceea ce înseamncă că amicalul cu Dinamo 2 a fost reuşit din toate punctele de vedere. ”

Prelungiri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu