sâmbătă, 19 noiembrie 2011

FCM Dinamo Onesti !!!

foto:fotbalonestean.blogspot.com

FCM Dinamo Oneşti ar putea fi cea mai nouă echipă băcăuană. Nicolae Badea, preşedintele dinamoviştilor, vrea să investească în fotbalul oneştean, iar coordonatorul proiectului va fi Ioan Sdrobiş. În primă fază, clubul din Ştefan cel Mare se va ocupa de organizarea unui centru de juniori bazat pe structura grupelor de la FCM Oneşti, iar din vara următoare orasul va avea din nou o echipă de Liga a III-a.

Fotbalul oneştean nu a murit. Echipa de Liga a III-a s-a desfiinţat, dar au rămas grupele de juniori, iar din iarnă se vor pune bazele unui centru de juniori şi mai mare.

Ovidiu Momanu – preşedinte Fotbal Company Muncipal

“Domnul Nicolae Badea a vizitat bazele sportive din Oneşti înaintea jocului dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Dinamo Bucureşti şi s-a hotărât să investească. A avut discuţii şi cu domnul Lemnaru, primarul municipiului, şi domnul Florian, fostul viceprimar, şi s-au înţeles pentru cele două baze, iar noi, FCM Oneşti, vom fi parteneri în noul proiect. E foarte bine pentru fotbalul oneştean ”


Bazele noului proiect vor fi grupele de juniori ale FCM Oneşti.

Ovidiu Momanu – preşedinte Fotbal Company Muncipal

“Structura lor nu va pleca de la zero, pentru că vor grupele noastre de juniori. Noi avem aproximativ 70 de copii, dar vor mai face şi ei selecţii.”


Urmează să se parafeze actele.

Ovidiu Momanu – preşedinte Fotbal Company Muncipal

“Discuţiile sunt avansate şi nu cred că va interveni ceva până în decembrie, când trebuie să semnăm actele de colaborare, urmând ca în ianuarie să ne apucăm de treabă cu juniorii, iar din vară să se pună bazele şi unei echipe de Liga a III-a, care cel mai probabil se va numi FCM Dinamo Oneşti.”


De altfel, orasul respire zilele acestea parfum de Liga 1. Echipa Pandurii Tg. Jiu, sub comanda bacauanului Petre Grigoras, s-a antrenat pe stadionul Energia, inaintea meciului de la FC Vaslui.

Prelungiri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu