miercuri, 27 iulie 2011

FCM Oneşti nu mai are nicio şansă

Echipa de fotbal a Oneştiului a devenit istorie, după ce ultimele eforturi făcute de acţionarii care au mai rămas s-au soldat cu un eşec.
„Putem vorbi de FCM Oneşti la timpul trecut”, ne-a declarat directorul tehnic Iulian Popa, fost acţionar al clubului oneştean, care preluase şi funcţia de preşedinte interimar al grupării de pe Trotuş. Principalii acţionari, Constantin Alexa, Laurenţiu Neghină, Ovidiu Momanu şi Marcel Colpoş, au renunţat să mai finanţeze echipa, după ce primarul Emil Lemnaru a refuzat cu vehemenţă să contribuie la susţinerea financiară a clubului.
Un alt acţionar, Marcel Bujor, nu era hotărât nici el dacă să mai contribuie sau nu la finanţarea echipei. Singurul care a mai încercat să găsească soluţii a fost directorul tehnic Iulian Popa, însă el nu a avut succes.

„Aveam nişte promisiuni, dar nu ne puteam baza doar pe vorbe – ne-a spus Popa. Dacă şi alţii şi-ar fi dat interesul măcar 10 % din al meu, echipa mergea mai departe. Soluţii am mai fi găsit. Ne-am izbit şi de refuzul autorităţii locale în a sprijini echipa, dar s-ar mai fi găsit soluţii. Din păcate, Oneştiul rămâne cu 3 stadioane omologate, dar fără nicio echipă, în timp ce Bacăul are doar un stadion, însă mai multe echipe se bat pe el”.

Ora 25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu