miercuri, 15 iunie 2011

FCM Dorohoi - FCM Husi 2-1

Am asistat astazi la barajul de promovare in Liga a 3-a, disputat pe stadionul Tepro din Iasi intre FCM Dorohoi, campioana judetului Botosani, si FCM Husi, campioana judetului Vaslui. Meciul a fost unul extrem de disputat, ambele echipe dorindu-si cu ardoare o victorie care ar fi reprezentat incununarea unui an de munca.

A castigat FCM Dorohoi, echipa mai valoroasa si mai bine asezata in teren. Prima repriza a fost dominata clar de dorohoieni, acestia avand de departe actiunile cele mai periculoase. Husenii au avut doar 2 replici mai taioase.
Dupa un 0-0 la pauza, cele doua echipe au iesit de la vestiare si mai decise sa castige. Dorohoienii au deschis scorul in minutul 68 prin Ciprian Orasanu, acesta interceptand un sut centreare de pe partea dreapta si trimitandu-l pe langa nefericitul portar husean. Dupa marcarea golului, dorohoienii au cedat initiativa, husenii mutandu-se cu aproape intreaga echipa in jumatatea adversa. Egalarea a survenit chiar in ultimul minut regulamentar de joc, dupa un carambol in careul dorohoian, un jucator husean trimitand mingea in poarta din 2 metri.
S-a intrat in cele doua reprize a cate 15 minute de prelungiri. In minutul 93, Mamara de la Dorohoi scapa singur cu portarul advers si inscrie.
FCM Husi a avut un gol anulat in minutul 102 pentru un fault in atac, la o faza discutabila.

Finalul meciului a adus bucuria, cum era normal, in tabara dorohoiana si tristetea in cea huseana. Ambele echipe si-au dorit cu ardoare un loc in esalonul al treilea al fotbalului romanesc! Bravo lor!
Onestiul il are si renunta la el! Rusine municipalitatii onestene!!!

Mai jos aveti o galerie foto de la meci. FCM Dorohoi a jucat in tricouri albe si sorturi rosii, iar FCM Husi in echipament albastru.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu