marți, 10 mai 2011

Masini pentru AJF-uri, mingi pentru juniori

Federaţia va dota toate Asociaţiile Judeţene de Fotbal din ţară cu autoturisme în valoare de aproape 15.000 de euro fiecare. Pe lângă masini, FRF va trimite la toate cluburile de Liga a II-a si a III-a câte 40 de mingi. Astfel, daca AJF va avea o masina, cei de la FCM Onesti, Aerostar, FCM Bacău si LPS vor avea mingi noi.

Valoarea unei maşini se ridică la 15.000 de euro, bani care ar ajunge pentru întreaga activitatea competiţională a grupelor de juniori pentru un campionat întreg sau pentru amenajarea unui teren sintetic de minifotbal. Fondurile ar fi fost utile si pentru lucrări de igienizare în vestiare. Federaţia ştie cel mai bine ce socoteli şi-a făcut, dar decizia contrasteaza cu sărăcia din fotbalul juvenil băcăuan. AJF-urile aveau nevoie de mijloace de transport, pentru ca pana acum erau utlizate cele personale.

Cristi Sava - presedinte AJF Bacau
„Federatia Română de Fotbal va sponsoriza AJF-urile cu aceste maşini, iar la cluburi va trimite câte 40 de mingi. Duminică voi merge la Bucureşti pentru a prelua maşina şi celelalte dotări.”

FRF va premia si selectionatele calificate in semifinalele campionatului U 95.

1TV Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu