sâmbătă, 7 mai 2011

FCM Onesti - Sport Club Bacau 1-3

Sport Club a câştigat derby-ul băcăuan de pe malul Trotuşului, cu formaţia lui Florin Pavel, 3 – 1. Răzvan Adăscăliţei a fost înger şi demon pentru echipa lui Panait. A marcat golul meciului, unul care ar putea candida pentru cea mai frumoasa reusita a campionatului, dar a incheiat şi cu un gol în propria poartă. Pistolarul Miron a fost cel mai bun de pe teren.


Atmosfera de sărbătoare din tribunele stadionului CSM a fost stricată de evoluţia slabă a favoriţilor. Nici Sport Club nu a strălucit în jocul de la Oneşti, singurele sclipiri fiind golurile marcate de pistolari. Trei în poarta adversarilor, şi unul în propria poartă. Gazdele au ieşit la joc, iar asta a avantajat echipa lui Ciprian Panait. Scorul a fost deschis de super golul lui Adăscăliţei, în minutul 15, un şut de la aproximativ 25 de metri. Până în minutul 68 meciul a fost firav din punctul de vedere al reuşitelor, dar Miron, cel mai bun de pe teren, a modificat tabela la 0 – 2. Gazdele au redus din diferenţă în minuutl 85, prin autogolul lui Adăscăliţei, iar Răduţoiu a stabilit scorul final, 1 – 3. Miron a făcut slalom printre fundaşii adverşi, Ciuclea a respins în faţă, iar Răduţoiu a îndeplinit o formalitate. Până la final, singura fază notabilă a fost schimbarea portarului Ciuclea cu Ştirbu.

Ciprian Panait a avut numai cuvinte de lauda si la adresa celor de la FCM Oneşti, pentru faptul că au jucat fotbal şi nu s-au rezumat să se apere, aşa cum au făcut în meciul din tur, câştigat de pistolari greu, cu 1 – 0.

Prelungiri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu