miercuri, 18 mai 2011

FCM Oneşti s-a născut a doua oară



După resuscitarea din iarnă, echipa de pe malul Trotuşului a fost din nou aproape de a se îneca, cu trei etape înainte de finalul campionatului. Sâmbătă seara, FCM Oneşti, prin vocea preşedintelui Ovidiu Momanu, spunea adio campionatului, dar jucătorii şi staff-ul tehnic au primit luni încă o şansă. Până la finalul sezonului, FCM Oneşti trebuie să demonstreze prin evoluţii şi rezultate că ultimele cinci înfrângeri au fost accidentale, iar valoarea echipei e de primele şase locuri. Potrivit unor surse, din cauza situaţiei delicate, antrenorul Florin Pavel a vrut să renunţe, dar a fost convins că trebuie să rămână să lupte.

Înfrângerea de la Luceafărul Mihai Eminescu, cu 3 - 0, a fost cea mai tăioasă, iar rana a fost atât de gravă, încât FCM Oneşti a intrat, sâmbătă seara, în moarte clinică. Luni după amiază, echipa a fost resuscitată, iar municipiul Oneşti a rămas pe scena fotbalului din Liga a III-a.

Potrivit unor surse, echipa a fost destabilizată chiar de persoane din anturajul ei, iar Florin Pavel a vrut să îşi dea luni demisia.

Florin Pavel - antrenor FCM Oneşti

“Ce a fost ieri, a fost. Astăzi e o nouă zi şi mă gândesc doar la ce urmează. Nu mereu e soare. Uneori mai vin şi nori negri asupra noastră, şi se întâmplă multe lucruri mai puţin bune, dar despre care nu vreau să vorbesc. Nimic în fotbal nu e întâmplător. Oricum, acum sunt la FCM Oneşti şi vreau să continui”


La finalul sezonului se va trage linie şi se va lua o hotărâre în privinţa participării în următoarea ediţie.

1TV Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu