miercuri, 4 mai 2011

Din nou infrangere

In meciul pe care FCM Onesti l-a disputat in deplasarea la Galati, marti, 3 mai, fotbalul si-a aratat “coltii razbunarii” pentru echipa onesteana. Desi a avut cele mai mari ocazii de a inscrie ale acestui meci, prin Pantea (in minutele 7, 21 si 26, in unele din acestea din postura de singur cu portarul gazdelor) si desi au dominat jocul (fiind uneori cu fundasii la mijlocul terenului), echipa FCM Onesti a parasit terenul din Galati invinsa. Gazdele au marcat in min. 20 prin Serian (la o greseala in lant a jucatorilor onesteni Mihaies, Aghiorghiesei si Ciuclea) si in min. 75 prin Curmei. S-a dorit ruperea sirului de insuccese ale echipei FCM Onesti dar nu s-a reusit, echipa primind doua goluri “copilaresti” la singurele faze de atac ale gazdelor. “Conducerea echipei onestene este suparata pe ultimele evolutii din campionat, soldate cu un meci egal si trei esecuri, dar este alaturi de jucatori pentru a reveni din aceasta «pasa nefericita» pe care o traverseaza.
Vineri, 6 mai, intalnim la Onesti pe SC Bacau, un adversar foarte incomod pentru faptul ca fiind iesit din cursa pentru promovare face niste meciuri foarte bune, inscriind multe goluri. Insa programul echipei FCM Onesti nu este unul dificil, avand de sustinut in etapele viitoare meciuri in deplasare la Luceafarul Mihai Eminescu si la Rapid Suceava si pe teren propriu, cu echipele din Focsani si Pascani”, ne-a declarat un oficial al clubului onestean.
La Galati, FCM Onesti a avut in teren jucatorii: Ciuclea - Dima, Aghiorghiesei, Mihaies, Andreiu - Tofan, Chirila, Braescu, Botezatu - Lupu si Pantea. Au mai jucat Huiban, Talpan (care a revenit in teren dupa o lunga accidentare) si Baboi.

Onesti Expres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu