duminică, 17 aprilie 2011

Schimbari incognito in ROAF. Fotbalul nu mai e in rate. Se joaca fara buletin!

Ovidiu Momanu – presedinte FCM Onesti - la finalul meciului Cetatea Tg.Neamt - FCM Onesti 1-1:
“Trebuia sa castigam, dar baietii s-au relaxat dupa ce au marcat. S-au crezut invingatori inainte de ultimul minut si asta ne-a costat”

Presedintele fotmatiei de pe maul Trotusului vine in Prelungiri, luni, de la ora 18.00, pe 1 TV Bacau, pentru a discuta despre schimbarea articolului 52 din ROAF priviind identificarea jucatorilor la un meci de Liga 3, dupa episodul “Fotbalul in rate, doar cu buletinul”

FCM Oneşti a fost un cobai pentru Federaţia Română de Fotbal! Concluzia vine după ce Comitetul de Urgenţă al Federaţiei şi-a dat seama de greşeala făcută şi a schimbat regulamentul privind identificarea jucătorilor la un meci de Liga a III-a. E vorba de telenovela „Fotbal în rate, doar cu buletinul”, derulată la meciul din prima etapă a returului, dintre FCM Bacău şi FCM Oneşti, când oaspeţii nu au putut folosi garnitura standard, pe motiv că jucătorii sub 21 de ani nu aveau buletinul la ei.
Regulament vechi
Art 52.1
Teza 1
În toate competiţiile, identificarea jucătorilor juniori se face pe baza carnetelor de legitimare şi a cărţilor de identitate/ paşapoartelor jucătorilor, în original.”
Pe 24 martie, s-a schimbat regulamentul.
Regulament nou
Art52.1
Teza 2
În toate competiţiile de juniori, identificarea jucătorilor se face pe baza carnetelor de legitimare şi a cărţilor de identitate / paşapoartelor jucătorilor, în original”
Cristi Sava- arbitru si presedinte AJF Bacau:
“A fost o scapare, dar e bine ca s-a rezolvat, dar in niciun caz nu se va rejuca meciul dintre FCM Bacau si FCM Onesti. Cel mai probabil, onestenii nu vor mai fi nevoiti sa achite integral amenda de 32 de milioane de lei vechi.”

Sursa: Prelungiri.ro (http://www.prelungiri.ro/2011/04/16/schimbari-incognito-in-roaf-fotbalul-nu-mai-e-in-rate-se-joaca-fara-buletin-foto-si-video-de-la-cetatea-tg-neamt-fcm-onesti/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu