sâmbătă, 26 martie 2011

Oneştiul la a treia victorie consecutivă în Liga a III-a de fotbal. FCM Oneşti – Ceahlăul 2 Piatra Neamţ 2-0 (1-0)

FCM Oneşti e pe val. In ultimele trei etape, formaţia de pe Trotuş n-a ratat nicio ocazie de a le demonstra suporterilor cât de serioşi sunt. A învins Oţelul 2 şi pe Aerostar iar astăzi s-a impus şi cu satelitul Ceahlăului Piatra Neamţ. Echipa de la poalele Pietricicăi a venit cu 5 jucători de la formaţia mamă dar efectul a fost unul invers. Lipsa de omogenitate şi-a spus cuvântul, cei 5 s-au menajat pentru jocurile de la liga a doua şi totul a fost în favoarea formaţiei lui Florin Pavel. Huiban a deschis scorul în minutul 43 din acţiune iar 10 minute mai târziu Brăescu a făcut 2-0 dintr-o lovitură liberă executată ca la carte de la circa 20 de metri.

“Am avut mai multe ocazii, ne-am dorit mai mult victoiria, am fost mai buni. E o victorie important pentru noi dar păcat că vine această pauză de două săptămâni care ne rupe puţin din elan. Îi felicit pe băieţi pentru dărurire şi sper să o ţinem tot aşa” a spus Ovidiu Momanu, preşedintele oneştenilor.




„Au început mai bine ei, pentru că au avut 5 jucători de la Ceahlăul I, echipa mare, care nu a avut meci, iar acest lucru s-a simțit – a apreciat Florin Pavel, antrenorul oneștenilor. Noi am fost mai timorați, dar, odată cu golul, ne-am descătușat”. După 1 – 0, oneștenii s-au închis mult mai bine și nu au mai permis oaspeților să se apropie de poartă, mai ales după ce au marcat și al doilea gol.
FCM Onesti se află la a treia victorie consecutivă, obținând 9 puncte în ultimele partide, însă urmează o pauză de două săptămâni, în care nu va juca niciun meci, întrucât echipele adversare s-au retras din campionat. Oneștenii vor avea, astfel, posibilitatea să-și completeze pregătirea, care a început mai târziu în acest retur. „Dar nu știm dacă o să ne prindă bine pauza asta lungă – ne-a mai spus Florin Pavel. O să vedem în primul meci de după pauză, cel de la Cetatea Târgu Neamț. E greu să vii după o pauză așa mare. Cu pregătirea uzuală am fost un pic în urmă, dar ne-am cam reglat. Noi avem victorii și puncte, dar mai trebuie”.    
FCM Onești se află pe Locul 5 în clasament, cu 26 de puncte, după FCM Bacău (Locul I, 45 de puncte), ASC Bacău (II, 44), Petrotub Roman (III, 32) și Oțelul II Galați (IV, 27), fiind urmată de CSM Pașcani (VI, 26). A fost pregătit și un meci amical, în pauza care urmează, cu formația din Râmnicu Sărat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu