miercuri, 6 aprilie 2011

FCM Oneşti a trecut la amicale, în Liga a III-a

Pentru că are o pauză da campionat de aproape 3 săptămâni, echipa de fotbal din Liga a III-a a clubului FCM Oneşti a disputat un joc amical acasă, în compania formaţiei Olimpia Râmnicu Sărat, care s-a încheiat cu scorul de 1 – 1. De la oneşteni a marcat Huiban, în minutul 5, iar antrenorul Florin Pavel s-a arătat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi. „În prima repriză am fost mai buni noi, pentru că am folosit garnitura noastră de 11 jucători, apoi am făcut schimbări şi am introdus şi fotbalişti mai tineri, de 16, 17 şi 18 ani, cum ar fi Botezatu, Vrânceanu, Baboi sau Manolache – ne-a spus Pavel. Încercăm să păstrăm linia de campionat şi să avem câte un meci în fiecare vineri, chiar dacă suntem în pauză de două săptămâni. Sunt foarte mulţumit de cum se prezintă jucătorii noştri”.

Şi preşedintele clubului, Ovidiu Momanu, s-a arătat mulţumit de prestaţia oneştenilor, în acest retur de campionat. „Făcând abstracţie de primul meci, cel de la FCM Bacău, se vede că suntem într-adevăr o echipă, că avem determinare şi că suntem pe drumul cel bun – ne-a declarat Momanu. Sunt mulţumit de dăruirea jucătorilor, de omogenitatea lotului şi de achiziţiile făcute în iarnă. Sper ca finalul campionatului să ne găsească pe unul din primele 5 locuri, acesta fiind şi noul nostru obiectiv”.
Pentru pauza din Liga a III-a, Momanu a propus folosirea unui număr mai mare de jucători la echipa de Liga a IV-a, care mai are de disputat şi câteva restanţe, însă formaţia aparţine acum de Livezi, rămânând doar cu numele de FCM Oneşti, până la vară. „Conform regulamentului, noi am putea folosi în Liga a IV-a 7 jucători de la echipa de Liga a III-a, însă cei din Livezi nu vor să folosim decât 3 – 4 de la noi, iar restul de la ei – ne-a mai spus Momanu. Dar, până la vară, e în joc şi prestigiul FCM Oneşti, motiv pentru care voi purta o discuţie cu primarul de la Livezi, pentru ca noi să dăm mai mulţi jucători acum şi să mai câştigăm ceva meciuri, în aşa fel încât echipa să rămână în Liga a IV-a”.
Deasemenea, a mai fost programat şi un amical pentru echipa de Liga a III-a, care se va desfăşura tot vineri.

(Ora 25)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu